Skarpe biljokes til dig

Løft humøret med disse sjove biljokes. Hvad kalder man en bil med ingen øjne? IngenBiler. Hvordan gør man en bil begejstret? Man giver den et stød. Hvorfor parkerer biler altid tæt på hinanden? Fordi de har et anker. Hvad sagde bilen til motorcyklen? Du har to hjul for meget.

En samling af grinagtige biljokes

Har du hørt om den nye selvopvarmende bil Det er faktisk bare en bil med kortslutning i sædevarmerne. Der var en gang en bil, der troede den kunne svømme, men det viste sig hurtigt at være en motorbåd. Hvorfor grinte bilnøglen da den blev lagt i skabet Fordi den vidste, der kom en vittighed om bilerærme. Hvis du mangler et godt grin, kan du altid finde en samling af grinagtige biljokes ved at besøge Sjove biljokes til dig. En bilist spurgte sin ven, Hvis jeg var en bil, hvilken model ville jeg så være Vennen svarede, Afhængig af dagen, enten en Ford Fiesta eller en Skoda Slowroom.

Underholdning på fire hjul: Biljokes der får dig til at grine

I en verden af underholdning på fire hjul, findes der et væld af biljokes, der kan få enhver motorinteresseret til at trække på smilebåndet. Nogle af de bedste bilvittigheder handler om bilers personlighed, som når en gammel klassiker brokker sig over moderne biler og deres manglende sjæl. Det er ikke kun bilerne selv, der er sjove, men også situationerne de kan skabe, for ekret køretur kan ende med at være en køretur fyldt med latter. For de dage, hvor trafikken er tæt, og humøret er lavt, kan en god biljoke være det perfekte pusterum – besøg for eksempel denne side for at få et grin med Dværge jokes. Næste gang du sidder fast i morgentrafikken, prøv da at tænke på en biljoke; det kan være den genvej til godt humør, du lige står og mangler.

Hvordan kan man ikke elske disse morsomme biljokes?

Hvordan kan man ikke elske disse morsomme biljokes? De får os til at grine højt og lette stemningen. De er en kilde til sjov og underholdning, især under lange bilrejser. De bringer folk sammen og skaber fælles grin. De er en påmindelse om, at humor kan findes i de mindste ting, selv i en biljoke.

Skab latterkramper med disse bilrelaterede jokes

Hvad kalder man en bil, der kan lave skæve hjul?
– En vognbanan. Hvordan får man en lille lastbil til at grine?
– Man giver den en last-a-grin. Hvad sagde den ene trafiklys til det andet?
– Stop, du gør mig lyserød i lyset. Hvordan får man en bil til at stoppe græde?
– Man fjerne dens ‘depression’. Hvad sagde alufælgen til bildækket?
– Du får mig til at spinne rundt.

Opfrisk bilrejsen med disse humoristiske biljokes

Opfrisk bilrejsen med disse humoristiske biljokes. Hvad kalder man en Audi med to knuste ruder? – En cabriolet. Hvad sagde bilen til motorcyklen? – Du har ingen karrosseri, så jeg kan se dit indre arbejde. Hvad er en bilists yndlingsmusik? – Højttalerklang. Hvordan får man en bil til at grine? – Man sætter den i nykker.

Springbagsæde-klukken: Biljokes der får dig til at skraldgrine

Springbagsæde-klukken: Biljokes der får dig til at skraldgrine. Hvad sagde den ene bil til den anden? Jeg har altid et dæk i ærmet. Hvad gør en bil, hvis den får ondt i ørerne? Den kører på otte cylindre i stedet for to. Hvordan får man en bil til at grine? Man giver den benzin i motoren, så den kan køre en omgang slalom. Hvorfor vil bilen ikke tage til fest? Den er helt kørt død.

Grin gaspedalen i bund med disse underholdende biljokes

Er du klar til lidt biljokes? Så spænd sikkerhedsselen og lad os give den gas. Hvorfor gik bilen på højskole? For at blive gear-et studie. Hvad sagde én skraldespand til den anden? Vil du køre mig ud at blive tømt? Jeg er bruckets. Hvornår mon en bil fryser? Når den bliver køler-skadet. Hvad kalder man et fuldt armeret køretøj? En panser-bil.

Tag et pusterum og nyd disse grinagtige biljokes

Tag et pusterum og nyd disse grinagtige biljokes. Hvad kalder man en bil, der elsker at synge? En Karaokebil. Hvad sagde den ene bil til den anden? Skru ned for røven, der er politi i nærheden. Hvordan får man en bil til at grine? Man putter benzin i den og kilder den under fartpiloten. Hvorfor kan biler ikke spille fodbold? Fordi de altid er ude af bil-le-cup.

Klar til et grineflip? Tjek disse sjove biljokes ud

Klar til et grineflip? Tjek disse sjove biljokes ud. 1. Hvorfor holdt bilen stille på vejen? Den ville se på et krydsord. 2. Hvad sagde den ene bil til den anden? Du starter mig. 3. Hvad er en bils yndlingsinstrument? En horn. 4. Hvad kalder man en bil, der kan tale? En mobil. 5. Hvad sagde cyklen til bilen? Du har luft i hovedet.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Find den bedste køkkenvægt – Læs anmeldelser og få professionel vejledning
NEXT POST
Køb nu og betal senere – Parfume på afbetaling
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://intera.dk 300 0